De relatie tussen u en uw huisdier is voor ons nummer een

Artikel gepubliceerd op : 03/02/2016

De relatie tussen u en uw huisdier is voor ons nummer een

Ontdek als eerste de nieuwe reclame-campagne van SantéVet ! Een gelukkig gezin, een jong stel, een vrijgezel, een senior met haar huisdier…Het gaat niet alleen om de terugbetaling van de dierenartskosten en andere diensten die Santevet aanbiedt, het is de schakel tussen u en uw huisdier die voor ons belangrijk is. En wij hebben besloten om dit gevoel in onze nieuwe campagne naar voren te brengen !

Wij willen allemaal graag bij ons houden wat ons lief is en waarmee wij ons leven samen delen.Huisdieren, honden en katten maken ondertussen integraal onderdeel uit van onze leven… of dat nu in een gezin is, alleenstaand, jong of oud, sportief of niet, een huisdier brengt ons zoveel bij.  

 

Honden en katten : Vrienden van elk moment

 

Een vertrouweling voor de kinderen, troostend, rustgevend en zelfs een afleiding voor volwassenen… Onze huisdieren zijn ons heel dierbaar.

Zoals bij elk levend wezen moeten we er alles aan doen om ziektes te voorkomen en hun gezondheid te behouden opdat onze huisdieren zolang mogelijk bij ons kunnen blijven.

Wat is er erger dan niet in staat te zijn om de behandelingen van uw huisdier te betalen door gebrek aan middelen ? Maar dit is helaas wel het wrede dilemma waarmee velen onder ons worden geconfronteerd.

 

 

Steeds meer baasjes van huisdieren zijn zich bewust van de voordelen van de dierengezondheidsverzekering

 

Het is inderdaad zo dat een dierenverzekering niet verplicht is. Maar alle dierenliefhebbers en baasjes van honden en katten weten dat vooral in deze moeilijke tijden wij juist dat willen beschermen wat ons dierbaar is. Wij zijn ons steeds bewuster aan het worden van de waarde van een goede dierenzorgverzekering.

« Er is een antropomorfe benadering in dit geheel », geeft Jérome Salord toe, oprichter en CEO van SantéVet. « Ons belangrijkste doel is de bewustmaking rond het belang van preventie en van een goede behandeling in geval van ziekte, in welke omstandigheden dan ook. Wij willen ervoor zorgen dat iedere eigenaar die in bezit is van een huisdier de kosten van een dierenarts tegemoet kan komen. Dat is het hoofddoel van onze missie. »

 

De prioriteit van SantéVet is dan ook : Onze huisdieren gezond houden

 

Onze huisdieren kunnen helaas niet praten. Vaak roepen wij « Als ze maar konden praten ».

Als ze lijden, als ze ziek zijn en u komt tegenover een enorme hoge dierenartsrekening te staan, dan wil u uw huisdier nog steeds de beste zorgen geven.

« Wij behandelen niet zelf maar wij willen wel dat iedere eigenaar de best mogelijke zorgen kan bieden aan zijn huisdier», benadrukt Jerome, “wij geven informatie over het bestaan van de dierenziekteverzekering. »

SantéVet werd opgericht in juli 2003 in Frankrijk en is snel uitgegroeid tot dé specialist in gezondheidsverzekering voor huisdieren.

Santevet is naar Belgie gekomen in 2015 en Santevet verzekert alleen huisdieren. Maar dat is al genoeg !

Santevet functioneert een beetje zoals een “ziekteverzekering voor mensen”. Dankzij onze deskundigheid ophet vlak van dierenrassen en het nauwgezet luisteren naar de verwachtingen van alle baasjes hebben wij het vertrouwen gekregen van 190.000 klanten ; hiervan is meer dan 94 % tevreden.

Santevet, dat zijn vandaag 110 medewerkers die staan voor een goede klantenservice en die luisteren naar onze klanten. En afgezien van de dekking van de gezondheidszorg zelf (alle Santevet-formules zijn omniumformules die de kosten dekken in geval van ongeval en ziekte) zijn wij veel meer dan een verzekering op zich.

We hebben daarnaast speciale aanbiedingen en extra diensten. Waaronder : een online klantenruimte, een nieuwsbrief, en een luik « Goede raad » met info en ontspanning !

 

Een reclame-campagne in de lijn van de SantéVet-filosofie : het behouden van de relatie met je huisdier !  

In de nieuwste reclame-campagne van SantéVet leggen we de nadruk op de emotionele band die we allemaal hebben met onze huisdieren.

Het gaat niet in de eerste plaats om de verzekering, maar om de band tussen het huisdier en zijn baasje(s). Want zo is het leven !

Santévet heeft zich laten inspireren door zijn eigen klanten! We zetten de speciale relatie tussen het huisdier en zijn baasje op het voorplan! Met als eenvoudige boodschap, de winst: de terugbetaling van de dierenartskosten, iets wat alle baasjes wensen !

Kleine anekdote… De familie die poseert met hun labrador zijn geen modellen, maar is een echte familie! Deze foto is net zoals de andere campagnefoto’s gemaakt door het agentschap (weare) Addict, en door de Engelse fotografe Kristin Vicari in de Holborn Studios in Londen. De liefde voor onze huisdieren kent duidelijk geen grenzen

 

Wilt u meer weten over de gezondheidsverzekering voor uw hond of kat, dan kan u online een tariefberekening vragen ; deze berekening is vrijblijvend en zonder enige verdere verplichting

U kunt tevens een van onze medewerkers bellen voor meer informatie. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u tot 17u en op zaterdag van 09u tot 13u op het nummer 02/ 613 16 48.

 

 

SantéVet

De verzekeringsspecialist voor honden en kattenVerzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in

OPMERKINGEN


Verzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in