Hoe kiest u een dierenziekteverzekering ?

Artikel gepubliceerd op : 04/04/2017

Hoe kiest u een dierenziekteverzekering ?
Als u kiest voor een ziekteverzekering voor huisdieren, krijgt u een gedeelte van uw dierenartskosten terug. En hoewel zijn gezondheid natuurlijk geen prijs kent, kunnen de kosten onverwacht hoog oplopen.

Wij zijn dol op onze honden en katten. Ze maken deel uit van ons gezin. De kinderen zien ze als maatje, en eigenlijk de volwassenen ook. De mogelijkheden van de dierenarts zijn de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen (gelukkig)... Maar de facturen voor de gezondheid van Fikkie en Minoes ook.

Hoe kiest u een dierenziekteverzekering ?

Voor een zorgvuldige keuze van uw ziekteverzekering voor huisdieren raden wij aan om te letten op de volgende punten: -welke kosten worden gedekt? Is ziekte (veel vaker dan een ongeluk) ook gedekt? -wat is de wachttijd? -hoe wordt omgegaan met de antecedenten van mijn dier? (let op, het is aanbevolen om uw dier zo vroeg mogelijk in zijn leven te verzekeren om toekomstige uitsluitingen te voorkomen). -tot welke leeftijd kan ik mijn huisdier verzekeren? -is mijn huisdier voor het leven verzekerd als mijn contract is ingegaan? -wat is het eigen risico van mijn contract? -welke terugbetaling wordt aangeboden? (over het algemeen 50% tot 90% van uw dierenartskosten). -wat is het maximum aan terugbetaling? Is dit per jaar?

Bij SantéVet bieden wij meerdere tarieven die passen bij uw behoeftes en die van uw huisdier. Al onze formules zijn zelfs afgestemd op het ras van uw hond of kat.

Onze verzekeringsformules dekken uw dier in geval van ongeluk, ziekte en chirurgie gedurende zijn hele leven (zolang uw verzekeringscontract actief is).

Wij bieden u een terugbetaling aan van de dierenartskosten tussen de 50% en 90% afhankelijk van de door u gekozen formule en tot max 2200€ / jaar.

Er wordt geen medisch onderzoek gevraagd voor inschrijving bij SantéVet.

Wij betalen uw aangiftes binnen 48u na behandeling terug, zodat u uw budget optimaal kunt beheren.

Vraag ons gerust om een gratis prijsopgave!Verzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in

OPMERKINGEN


Verzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in