SanteVet : Dierenzorg verzekering beschikbaar in Belgie

Artikel gepubliceerd op : 08/10/2015

SanteVet : Dierenzorg verzekering beschikbaar in Belgie

Nadat SanteVet in 2003 is gelanceerd, staat deze al snel aan de top van alle dierenzorg verzekeringen in Frankrijk. Maar vandaag biedt SanteVet ook zijn expertise en service aan op de Europese markt. Deze waarmaking op de Europeese markt is begonnen met het lanceren van SanteVet in Belgie. (Vlaaderen en Wallonie) SanteVet heeft 3 formules beschikbaar gesteld zodat alle baasjes van de belgische honden en katten hun huisdieren de beste zorg kunnen aanbieden.

2015 : SanteVet die in 2003 is gelanceerd is de leider geworden van alle dierenzorg verzekeringen.Vandaag de dag hebben zij al boven de 100 werknemers in dienst en meer dan 175 000 klanten in hun bestand,waarvan 94% zegt tevreden te zijn en wel 90% van alle dierenarsten zegt vetrouwen te hebben in SantVet.

 

Het ontwikkelen van dierenzorg verzekering op Europees niveau.

 

Op basis van dit succes is SanteVet begonnen met zijn ontwikkelingen op Internationaal gebied. SanteVet heeft de ambitie om over 7 of 8 jaar een belangrijke speler te worden op de Europeese markt. Deze ontwikkelingen beginnen dit jaar 2015 in Belgie.

 

De bedrijvigheid dierenarts in Belgie steunt de dierenzorg verzekering

 

SanteVet werkt erg nauw samen met dierenartsen en hun vakverenigingen. De komst van deze nieuwe speler op het gebied van de dierenzorgverzekering is vooral in het belang van de huisdieren gericht. Dit alles maakt dat een gekwalificeerde dierenarts de beste preventieve zorg kan geven aan de huisdieren en zodat deze ook de medicalisering kan bevorderen.

Honden en Katten : 3 formules beschikbaar

 

De zorgverzekeraar SanteVet heeft in Belgie 3 formules beschikbaar gesteld die speciaal voor honden en katten zijn ontwikkeld: Light, Confort en Premium. Het percentage dat vergoed wordt in geval van ongeluk en/of ziekte ligt tussen de 50, 70 en 90% (met een jaarlijkse franchise van 20, 40 of 100€ op basis van de gekozen formule.

 

Voordelen voor de baasjes van de belgische honden en katten

 

Alle katten en honden baasjes zullen van deze voordelen en diensten kunnen gaan genieten. Door bijvoorbeeld de vrije keuze van een dierenarts en zijn werk methodes, waaronder « traditionele » homeopatische dierenartsen, (bijvoorbeeld bij dieren met gedragstoornissen). Een spoedeisende hulp of juist een klassiek consult maar dan met een tarief die niet afhankelijk is van de leeftijd van het dier maar van ras of soort waartoe het dier behoort. Zo krijgen zij zelfs 1 keer per jaar een tandsteenverwijdering vergoed als het huisdier 2 jaar ingeschreven staat.

De wachttijden die gelden voordat de vergoeding van de kosten ingaat getuigd bij ons dat de huidieren in goede gezondheid verkeren.

Voor ongelukken is dat 15 dagen, bij ziekte 60 dagen en 6 maanden bij een chirurgische ingreep.

 

Om meer te kunnen weten

Om meer te weten te komen over tarieven kan er een vrijblijvende prijsopgave on line worden aangemaakt.

De adviseurs van SanteVet zijn er voor alle overige vragen en antwoorden. Hij of zij zorgt ervoor dat u het beste voorstel krijgt dat bij uw situatie en uw bij uw huisdier past.

Deze zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur op 02 613 16 48

 

SantéVet

De verzekeringsspecialist voor honden en kattenVerzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in

OPMERKINGEN


Verzeker hem!

Meer informatie

Geef je huisdier de bescherming die hij verdient!

Ontdek onze huisdierenverzekering!

Ik schrijf in