Getuigenissen verzekering kat

Ontdek onze getuigenissen!

Odile, baasje van Mambo

De formule Light van SantéVet heeft mij overtuigd. Na een voedingsallergie en de vaststelling van nierstenen, moest ik 510 € neertellen. Ik heb uiteindelijk slechts de helft van de factuur moeten betalen. De werkwijze is eenvoudig en doeltreffend.

Jacques en Françoise, baasjes van Harry

Harry, 5 jaar, werd getroffen door kanker. De analyses en behandelingen hebben iets meer dan 1.000 € gekost. Dankzij de Light-formule van SantéVet konden wij 50 % besparen op de kosten. Vandaag is Harry in topconditie.

Yvonne, baasje van Tagada

Wetende dat ik slechts 50 % van de dierenartskosten zou moeten betalen, heeft de doorslag gegeven om voor de Light-formule van SantéVet te kiezen. Alle raadplegingen voor een bedrag van 1.100 € per jaar, geven mij de zekerheid dat ik Tagada de correct verzorging kan geven.

Aline, baasje van Candy

Candy is een kat die hartproblemen heeft gehad. Zijn toestand is aanzienlijk verbeterd dankzij een specifieke behandeling. Op 350 € werd mij 217 € terugbetaald met afhouding van mijn jaarlijkse franchise van 40 €. Candy is nu op de goede weg naar genezing.

Colette, baasje van Ivanhoe

Ivanhoe kreeg chemotherapie voor de behandeling van zijn tumor. Dankzij mijn formule Confort van SantéVet werden al mijn kosten terugbetaald voor een bedrag van 1.022 €, met inachtneming van de jaarlijkse franchise van 40 € op een totaal bedrag van 1.500 €. Zonder deze verzekering denk ik niet dat ik Ivanhoe had kunnen laten behandelen.

Nathalie, baasje van Caramel

Caramel heeft zijn kussentjes gescheurd door op glasscherven te lopen. Dankzij de Premium-formule van SantéVet werd mijn dierenartsfactuur nagenoeg volledig terugbetaald. En dankzij de Vergoeding preventieve zorgen en de 80 € die ik hiervoor ontvang, heb ik Caramel laten vaccineren.

Franz en Stéphanie, baasjes van Ouzo

Onze Ouzo had een hardnekkige hoest. De factuur voor de raadpleging en antibiotica bedroeg 160 €. Met de formule Premium van SantéVet die onze kosten voor 90% dekt, zullen wij niet nalaten om de dierenarts te raadplegen bij de minste twijfel.

Adeline, baasje van Sissi

Niemand weet hoe Sissi, een kleine kattin die op het platteland woont, gewond is geraakt. Ze heeft een oog verloren. Ze moest worden geopereerd en het bedrag van de zorgverlening bedroeg 570 €. Dankzij de formule Premium van SantéVet heeft mij dit nagenoeg niets gekost.

Emma, baasje van Pouic

Ik denk dat het heel belangrijk is om je huisdier te verzekeren. Mijn kat heeft enkele ernstige gezondheidsproblemen gehad die financieel zwaar doorwogen en ik ben blij te zien dat ze vandaag in topconditie is.

Lisa, baasje van Minouche, Zira en Paprika

Ik wilde niet op een dag voor de onmogelijke keuze staan voor de gezondheid van mijn katten en de gedachte dat ik ze niet zou kunnen verzorgen omdat ik het niet zou kunnen betalen, is ondraaglijk. Ik heb gekozen voor SantéVet omdat zij de beste garanties bieden voor katten.

Sophie, baasje van Nala

Toen we Nala adopteerden op 4 maanden, hadden we niet gedacht dat we zo snel zijn verzekering zouden gebruiken. Gelukkig hadden we al vanaf zijn eerste dagen ingetekend op een Light-formule bij SantéVet. Slechts twee maanden na zijn aankomst in ons huis, kreeg Nala een ernstige maag-darmontsteking. Hiervoor waren 3 bezoeken aan de dierenarts, bloedtests, antibiotica... nodig. Op de factuur van 245 € kregen wij een terugbetaling van 112,50 € na aftrek van de jaarlijkse franchise van 20 €.

Damien, baasje van Tequila

Tequila is een katje dat graag op verkenning trekt en van niets bang is... zelfs niet om uit het venster van de derde verdieping te springen in een poging om een insect te vangen... Resultaat: een bezoek aan de dierenarts om de schade op te nemen. Gelukkig bleef deze beperkt tot een verzwikte poot. Dankzij de formule Confort van SantéVet, werd mij een bedrag van 77 € terugbetaald op een factuur van 150 €.

Muriel, baasje van Gribouille

Ik ben altijd uitgegaan van het principe dat elk huisdier een levend wezen is en dat wij hem in alle omstandigheden hulp moeten bieden. Het spreekt voor zich dat we ons meer op ons gemak voelen met een verzekering, zonder dat we onze rekening moeten maken en hoeven na te denken over de meest geschikte datum voor een interventie.

Sophie, baasje van Ivan

Nu Ivan ouder wordt, moet zijn nierfunctie, net als bij alle katten, regelmatig worden gecontroleerd. Hij is trouwens in behandeling. Dankzij mijn verzekering bij SantéVet, hoef ik mij geen zorgen te maken over de uitgaven of hoef ik me niet de vraag te stellen of ik mijn kat naar de dierenarts kan brengen.

Chloé, baasje van Minouche

Minouche had astma. Omdat ik een goede verzekering had, kon ik haar naar een dierenarts brengen die ook homeopathie gebruikt. Daarna kreeg ze een fibrosarcoom. Ik heb haar twee keer kunnen laten opereren, maar vooral een duur radiotherapieprotocol kunnen laten volgen. Dit zou nooit mogelijk geweest zijn zonder verzekering

Uw persoonlijk aangepast tarief

Eenvoudig en snel

SPECIALE AANBIEDING KITTEN

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw kitten.

› Profiteren van de aanbieding
ONZE FORMULES

Voor elk huisdier zijn formule. Welke past het best bij uw huisdier?

› Ontdekt het hier