Hoe werkt het?

Een terugbetaling ontvangen. Dat is eenvoudig.

Ongeacht de verzekeringsformule die u hebt gekozen, kunt u nu ontdekken hoe u een dierenartsfactuur kunt laten terugbetalen in 3 stappen!

Voelt uw huisdier zich niet zo goed? Maakt u zich zorgen over zijn gezondheid? Voelt u dat hij lijdt? Aarzel niet langer. Raadpleeg een dierenarts. Hij zal u kunnen geruststellen en uw huisdier de nodige zorg geven.

Bij elke raadpleging bij een dierenarts van uw keuze, moet u een aangifteformulier hebben. Hiermee kunt u uw terugbetaling vragen. U kunt dit formulier downloaden en afdrukken vanaf onze site onder Nuttige documenten.

Stap 1

Uw huisdier is ziek of was het slachtoffer van een ongeval. U neemt het mee naar de dierenarts van uw keuze.

Stap 2

Aan het einde van de raadpleging, laat u het aangifteformulier van uw huisdier invullen door de dierenarts. U betaalt de dierenartskosten en stuurt het aangifteformulier samen met de factuur via de post of e-mail.

Stap 3

U ontvangt de terugbetaling op uw bankrekening.

Uw persoonlijk aangepast tarief

Eenvoudig en snel

ONZE FORMULES

Voor elk huisdier zijn formule. Welke past het best bij uw huisdier?

› Ontdekt het hier
SPECIALE AANBIEDING KITTEN

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw kitten.

› Profiteren van de aanbieding

Getuigenissen

Emma, baasje van Pouic

Ik denk dat het heel belangrijk is om je huisdier te verzekeren. Mijn kat heeft enkele ernstige gezondheidsproblemen gehad die financieel zwaar doorwogen en ik ben blij te zien dat ze vandaag in topconditie is.

› Alle getuigenissen bekijken

Getuigenissen

Lisa, baasje van Minouche, Zira en Paprika

Ik wilde niet op een dag voor de onmogelijke keuze staan voor de gezondheid van mijn katten en de gedachte dat ik ze niet zou kunnen verzorgen omdat ik het niet zou kunnen betalen, is ondraaglijk. Ik heb gekozen voor SantéVet omdat zij de beste garanties bieden voor katten.

› Alle getuigenissen bekijken