Getuigenissen verzekering hond

Ontdek onze getuigenissen!

Gabriel en Michèle, baasjes van Gary

Gary, een Golden Retriever, die steeds opnieuw een otitis had, kreeg bij elk bezoek een factuur van 120 €. Dankzij de Light-formule van SantéVet hebben wij binnen een termijn van drie weken de helft van de dierenartskosten terugbetaald gekregen.

Carole, baasje van Jingel

Jingel had spijsverteringsproblemen waarvoor een interventie nodig was. De factuur bedroeg 310 €. De Light-formule van SantéVet bood een dekking van 50 % die mij werd terugbetaald. Ik zal nooit meer aarzelen om een afspraak te maken met mijn dierenarts.

Marie-Claude, baasje van Prisma

Prisma was helaas het slachtoffer van een ongeval. Ze werd aangereden door een wagen en moest twee operaties ondergaan voor een bedrag van 1.600 €. Dankzij de Light-formule van SantéVet ontving ik 50% van de kosten, d.w.z. 790 €, na aftrek van de franchise van 20 €.

Pascal, baasje van Vasco

Deze zomer had zich een korenaar in het oor van Vasco vastgezet. Hij heeft een lichte verdoving gekregen om dit kruid te verwijderen omdat het anders het trommelvlies kon beschadigen. De factuur bedroeg 155 €. Hiervan werd 80,50 € terugbetaald dankzij de Confort-formule van SantéVet, na aftrek van 40 € franchise.

Myriam, baasje van Galla

Galla had last van een allergie en ik moest ongeveer 1.800 € neertellen. De formule Comfort van SantéVet heeft 70 % van deze kosten op zich genomen, verminderd met een jaarlijkse franchise van 40 €. Er komen ook regelmatig analysekosten bij. Zonder SantéVet had ik dit nooit kunnen betalen.

Andrée, baasje van Roma

Roma is een Yorkshireteefje. Door mijn keuze voor de Premium-formule van SantéVet en dankzij de vergoeding preventieve zorgen krijg ik 80 € per jaar voor bepaalde dierenartshandelingen (terugkerende vaccinaties, antiparasitaire producten...). Ik weet dat ze op de correcte manier kan worden verzorgd.

Claudine, baasje van Blade

Blade, een Jack Russel, was echt een lastpak. Met de formule Premium van SantéVet, werden de drie raadplegingen en de geneesmiddelen die door de dierenarts werden voorgeschreven voor een bedrag van 410 € terugbetaald.

Philippe, baasje van Uso

Ik had nooit gedacht dat de kankerbehandeling zo duur zou zijn. 1.200 € voor radiotherapie plus de raadplegingen en voorschriften voor geneesmiddelen. Dankzij mijn Premium-formule van SantéVet, heb ik de dierenartskosten kunnen dragen.

Aurélie, baasje van Théra

Eind november 2012 werd bij Théra een melanoom, een uiterst agressieve tumor, in de mondholte vastgesteld. Dit heeft enorme kosten met zich meegebracht die ik zonder deze verzekering nooit had kunnen betalen. Vandaag gaat het goed met Théra. Ik kan u nooit genoeg bedanken om de verzorging mogelijk te maken, want zonder u was ik hier nooit in geslaagd.

Eusebio, baasje van Simbad

SantéVet lijkt mij de meest complete dierenziekteverzekering die zich het best aanpast aan mijn verwachtingen. Zo kan ik naar de dierenarts gaan wanneer ik mij zorgen maak, zelfs als ik altijd mijn uitgaven nauw in het oog houd.

Chantal, baasje van Baïla

Baïla is afkomstig uit een opvangcentrum. Toen wij hem adopteerden, moesten we hem, ondanks de uitstekende verzorging, maar door de omgang met andere honden en de omgeving, zeer snel ontwormen en verschillende vaccins geven. Dankzij onze Premium-formule van SantéVet mochten wij 80 € hieraan besteden.

Daniel, baasje van Berlioz

Onze kleine Berlioz werd getroffen door een maagtorsie. Toen hij op een zondag verschrikkelijk veel pijn leed, heb ik hem meegenomen voor een noodraadpleging... Op het totale factuurbedrag van 478 € ontving ik een terugbetaling van 306,60 € met de Confort-formule. Een echte opluchting!

Lars, baasje van Taïga

Mijn Taïga is een teef van 9 jaar. Ik denk niet dat ze vandaag nog zou leven als ik SantéVet niet had gehad. Twee jaar geleden ontwikkelde ze schildklierkanker. Hiervoor waren twee chirurgische ingrepen, meerdere chemotherapiesessies en radiotherapie nodig. Ze is vandaag genezen.

Christine, baasje van 3 honden bij SantéVet

Wij zijn tevreden over SantéVet en dat is de reden waarom we bij u onze drie honden hebben verzekerd. Ik zal trouwens niet aarzelen om SantéVet aan te bevelen aan een persoon die zijn huisdier wil verzekeren. Ik heb dat al heel vaak gedaan.

Sophie, baasje van Thémis

Onze hond, een cocker, heeft vaak last van zijn oren. Hij heeft al vaak goedaardige tumoren gehad en heeft al meerdere operaties ondergaan. Door de dierenziekteverzekering moeten we minder letten op de kosten, hoewel er altijd wel dierenartskosten moeten worden betaald. Maar omdat we weten dat we op een terugbetaling kunnen rekenen, zullen we niet nalaten onze huisdier te laten verzorgen wanneer dat nodig is.

Odile, baasje van Milord

Milord is al verzekerd sinds hij heel jong was, en heeft tweemaal een beroerte gehad. Gelukkig is hij sindsdien helemaal hersteld. Hij heeft ook problemen gehad met de kruisbanden van twee knieën. Rekening houdende met zijn medische voorgeschiedenis, was het onmogelijk om hem te opereren. Hij werd dus behandelde met fytotherapie die wordt gedekt door SantéVet.

Uw persoonlijk aangepast tarief

Eenvoudig en snel

SPECIALE AANBIEDING PUPPY

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw puppy.

› Profiteren van de aanbieding
ONZE FORMULES

Voor elk huisdier zijn formule. Welke past het best bij uw huisdier?

› Ontdekt het hier