Hoe werkt het?

Een terugbetaling ontvangen. Dat is eenvoudig.

Ongeacht de verzekeringsformule die u hebt gekozen, kunt u nu ontdekken hoe u een dierenartsfactuur kunt laten terugbetalen in 3 stappen!

Voelt uw huisdier zich niet zo goed? Maakt u zich zorgen over zijn gezondheid? Voelt u dat hij lijdt? Aarzel niet langer. Raadpleeg een dierenarts. Hij zal u kunnen geruststellen en uw huisdier de nodige zorg geven.

Bij elke raadpleging bij een dierenarts van uw keuze, moet u een aangifteformulier hebben. Hiermee kunt u uw terugbetaling vragen. U kunt dit formulier downloaden en afdrukken vanaf onze site onder Nuttige documenten.

Stap 1

Uw huisdier is ziek of was het slachtoffer van een ongeval. U neemt het mee naar de dierenarts van uw keuze.

Stap 2

Aan het einde van de raadpleging, laat u het aangifteformulier van uw huisdier invullen door de dierenarts. U betaalt de dierenartskosten en stuurt het aangifteformulier samen met de factuur via de post of e-mail.

Stap 3

U ontvangt de terugbetaling op uw bankrekening.

Uw persoonlijk aangepast tarief

Eenvoudig en snel

ONZE FORMULES

Voor elk huisdier zijn formule. Welke past het best bij uw huisdier?

› Ontdekt het hier
SPECIALE AANBIEDING PUPPY

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw puppy.

› Profiteren van de aanbieding

Getuigenissen

Aurélie, baasje van Théra

Eind november 2012 werd bij Théra een melanoom, een uiterst agressieve tumor, in de mondholte vastgesteld. Dit heeft enorme kosten met zich meegebracht die ik zonder deze verzekering nooit had kunnen betalen. Vandaag gaat het goed met Théra. Ik kan u nooit genoeg bedanken om de ve...

› Alle getuigenissen bekijken

Getuigenissen

Eusebio, baasje van Simbad

SantéVet lijkt mij de meest complete dierenziekteverzekering die zich het best aanpast aan mijn verwachtingen. Zo kan ik naar de dierenarts gaan wanneer ik mij zorgen maak, zelfs als ik altijd mijn uitgaven nauw in het oog houd.

› Alle getuigenissen bekijken