Wettelijke bepalingen

Identiteit

Santévet dierengezondheidsverzekeringen, gedragen door de verzekeringsmaatschappij AXA Belgium, gedistribueerd door de verzekeringsmakelaar Vetassur, Orias 07 003 163 - Handels- en bedrijvenregister Lyon B nr. 449 826 742-35 Rue de Marseille 69007 Lyon, Frankrijk. Voordat u inschrijft, verzoeken wij u de IPID te raadplegen op onze website www.santevet.be.

Contacteer ons

Onze commerciële dienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.
Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.
U vindt alle informatie op de volgende link op onze website:

Contacteer ons

Verantwoordelijke uitgever

Dhr. Hugues Salord

Webhost

AWSverzorgt de hosting van de website
Een Burlington Plaza
Burlington Road
Dublin 4
Ierland
Tel: +33 (0)9.72.10.11.12

Bescherming van de persoonsgegevens

Om gevolg te geven aan uw informatie- of offerteaanvragen verzamelt SantéVet bepaalde persoonlijke gegevens over u. Deze gegevens zijn uitsluitend bestemd voor het gebruik van SantéVet om u gebruik te kunnen laten maken van de diensten op de website. Er worden geen persoonsgegevens over u doorgegeven aan derden of gebruikt voor niet omschreven doeleinden.

Overeenkomstig de loi Informatique et Libertés (Franse wet op de gegevensbescherming) van 6 januari 1978 heeft u het recht om toegang te krijgen tot alle persoonsgegevens die wij verzamelen, deze te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen (Art. 34 van de loi “Informatique et Liberté”). Het computerbestand met deze persoonlijke informatie is bij de Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés (Franse Nationale Commissie voor Informatietechnologie en Vrijheid) aangegeven onder het nummer 1460016.

PRIVACYBELEID

Meer info

Uitschrijven voor onze e-mails

Om u uit te schrijven voor onze e-mails klikt u direct op de voorziene link die u hiervoor bovenaan en/of onderaan onze berichten vindt. Wij sturen u dan een uitschrijvingsbevestiging per e-mail die u moet valideren om uw registratiestatus bij te werken.

Intellectuele eigendom

De website is een door de wet beschermde geestelijke creatie. De inhoud, inclusief teksten, artikels, illustraties, foto's en presentaties zijn strikt voorbehouden volgens het auteursrecht en de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan de inhoud commercieel te exploiteren.

Merken

De handelsnamen, merken en merkkenmerken op de website zijn beschermd door het Franse en internationale recht. Gebruik, reproductie, verspreiding of representatie van alle of een deel van de bovengenoemde merkkenmerken is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Beeldrechten

123 RF, Fotolia, IStockphoto (rechten voorbehouden).