Onze kat verzekering op maat van uw behoeften U bepaalt hoeveel van uw dierenartsrekening wordt terugbetaald: 50%, 70% of 90%.

Light
Behandeling 50 %
Jaarlijkse franchise 20 €
Jaarlijks maximum 2 000 €
Jaarlijks preventiepakket 20 €
SantéVet Emergency
Confort
Behandeling 70 %
Jaarlijkse franchise 40 €
Jaarlijks maximum 3 000 €
Jaarlijks preventiepakket 50 €
SantéVet Emergency
Premium
Behandeling 90 %
Jaarlijkse franchise 60 €
Jaarlijks maximum 5 000 €
Jaarlijks preventiepakket 80 €
SantéVet Emergency
Onze kat verzekering op maat van uw behoeften

De wachttijden worden vastgelegd om de goede gezondheid van uw huisdier te bevestigen op het moment dat u een polis afsluit.
Bij SantéVet zijn dit de wachttijden: 48 uur voor een ongeval, 45 dagen bij ziekte, 6 maanden voor een operatie na een ziekte evenals kosten die ontstaan bij het scheuren van de voorste kruisbanden.

U kunt gebruikmaken van het Preventiepakket onmiddellijk nadat u uw polis hebt afgesloten.

Wat wordt terugbetaald

> Wat niet wordt terugbetaald

Niet voorzienbare kosten

De verzekering betaalt u alle niet-voorzienbare dierenartskosten naar aanleiding van een ziekte of ongeval, binnen de grenzen van uw jaarlijks plafond en volgens het bedrag van uw formule.

Voorbeelden van niet-voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Raadplegingen
 • Chirurgische ingrepen
 • Echografie, scan, MRI
 • Verdovingen, ziekenhuisopnames
 • Alternatieve geneeskunde: osteopathie, acupunctuur, ...

Voorzienbare kosten

Preventieve medische zorgen te voorzien en noodzakelijk om uw huisdier gezond te houden. Voor deze kosten voorziet elke formule een Preventiepakket.

Voorbeelden van voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Vaccins
 • Antiparasitaire behandelingen
 • Ontwormingen
 • Sterilisatie
 • Checkup
 • Identificatie

Ontdek de terugbetalingen per formule voor onze kattenverzekering CONCRETE GEVALLEN met Allie, een jonge Europeaan

Ontdek de terugbetalingen per formule

Allie, een jonge Europeaan, en zijn verschillende behandelingen bij de dierenarts gedurende een jaar.

Bekijk de terugbetalingsvoorbeelden

Hoe werkt de kattenverzekering bij SantéVet?

Ontdek in minder dan een minuut hoe u uw dierenartskosten terugbetaald krijgt.

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

SantéVet: de nummer één in gezondheidsverzekeringen voor huisdieren

Aanwezig sinds 2015 in België, Santévet is de Franse leader in kattenverzekeringen sinds 2003

SantéVet staat dicht bij het veterinaire netwerk en biedt u optimale zorg aan. Wij houden rekening met het ras en de leeftijd van uw kat. Zo kunnen wij u de meest geschikte prijzen aanbieden voor de gezondheid van uw kat.

Uw speelse viervoeter is een volwaardig gezinslid. U ziet hem graag en wenst hem goed verzekerd te zijn. U bent bekommerd om zijn gezondheid en wil het beste voor hem, zowel qua preventie en curatieve zorg. Daarom bieden wij 3 verschillende katten verzekeringsformules met een laag eigen risico op uw dierenartskosten.
Vraag uw gratis en persoonlijke offerte aan via onze website of neem contact met onze diergezondheid adviseurs.

1 /

Kattenverzekering België: SantéVet dekt uw medische kosten

SantéVet België biedt 3 verschillende formules voor katten aan. Dit zorgt ervoor dat 50% tot 90% van uw dierenarts kosten terugbetaald worden.

Een kattenverzekering afsluiten bij Santévet zorgt voor de terugbetaling van medische behandelingen in geval van ziekte, ongeval en operatie.

Afhankelijk van de formule variëren de jaarlijkse vergoeding plafonds van €2000 tot €5000. Het plafond wordt elk jaar vernieuwd op de verjaardag van uw contract.

Met onze kattenverzekering krijgt u toegang tot de beste zorg en maakt u een bezoekje bij de dierenarts sereen dankzij een complete budgetbeheer en een laag eigen risico.

De garanties van uw hond of kat verzekering blijven gehandhaafd gedurende de hele levensduur van uw huisdier, ongeacht de leeftijd van uw kat.

Uw kat is verzekerd ? Sterilisatie en vaccins vergoed dankzij onze nieuwe contracten

Kattensterilisatie is verplicht in België.

Daarom bevatten alle verzekeringsformules van SantéVet een preventiepakket dat de deelname aan de terugbetaling van deze medische zorgen mogelijk maakt.

Het preventiepakket is een jaarlijkse enveloppe die bijdraagt aan de vergoeding van preventiekosten (zoals voorzienbare kosten gepland door de dierenarts). Voorbeeld: vaccins, sterilisatie, antiparasitaire behandelingen (zoals ontwormingsmiddelen) etc.

Afhankelijk van uw formule kunt u kosten in verband met preventie tot € 80 / jaar vergoed krijgen. Dit bedrag wordt elk jaar vernieuwd, op de verjaardag van uw contract.

Mijn kattenverzekering bij SantéVet: klanttevredenheid centraal bij ons

Bij SantéVet staan we dicht bij onze klanten, en ze geven het ons terug!

Klant zijn bij SantéVet betekent ook genieten van vele kwaliteitsdiensten!

Verstuur en volg uw verzoeken direct online dankzij uw gepersonaliseerde klantenzone! Het is eenvoudig, snel en veilig. U kunt ook alle informaties met betrekking tot uw contract raadplegen in uw SantéVet-klantenzone.

Welke optie u ook kiest, al onze klanten genieten van "SantéVet Emergency", een gratis veterinaire dienstverlening 7/7d en 24/24u. Met SantéVet Emergency kunt u 24u/7d gratis een dierenarts bereiken. Geniet van zijn advies over het verlenen van eerste hulp aan uw huisdier. Indien nodig wordt u doorverwezen naar de kliniek van dienst die het dichtst bij u in de buurt is.

Mijn kattenverzekering bij SantéVet: hoe werkt het ?

De meeste katten zijn nieuwsgierig, en dat leidt soms tot letsels
Heeft uw kat zijn poot verwond?
Breng hem naar de dierenarts van uw keuze.

De dierenarts kondigt aan dat een operatie nodig is om de poot van uw huisdier te behandelen. Het bedrag van deze chirurgische ingreep is € 1.148, -. Afhankelijk van de gekozen formule en dankzij uw maandelijkse bijdrage, krijgt u voor deze ingreep een vergoeding van € 554 tot € 973.

Neem bij elk dierenarts bezoek ons aangifteformulier mee. Voeg na voltooiing door uw dierenarts de gedetailleerde factuur van uw bezoek toe. Deze twee documenten zijn noodzakelijk om vergoed te worden. U kunt uw aangifteformulier downloaden via de rubriek "Nuttige documenten" op onze website. Bij SantéVet worden uw terugbetalingsaanvragen binnen 48 uur na ontvangst verwerkt. U zal uw terugbetaling ontvangen via overschrijving op uw bankrekening.

100% van onze klanten zijn tevreden!