Verzekering kat

FORMULES DIE AAN UW BEHOEFTEN ZIJN AANGEPAST

Vergoeding 
Jaarlijks plafond 
Jaarlijkse franchise 
Nieuw ! Vergoeding preventieve zorgen  
SantéVet EMERGENCY 
Light
50 %
1 100 €
20 €
20 €
Ingesloten
Confort
70 %
1 500 €
40 €
30 €
Ingesloten
Premium
90 %
2 200 €
60 €
80 €
Ingesloten

De wachttijden zijn vastgelegd om de goede gezondheid van uw huisdier te garanderen op het ogenblik van de inschrijving. Hieronder vindt u de wachttijden die gelden bij SantéVet: 15 dagen voor ongevallen, 60 dagen voor ziekte, 6 maanden voor een chirurgische ingreep als gevolg van een ziekte. De Vergoeding preventieve zorgen kan echter onmiddellijk na uw intekening worden gebruikt.

Verzeker uw huisdier vanaf 11,84 €

KLANTTEVREDENHEID

SPECIALE AANBIEDING KITTEN

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw kitten.

› Profiteren van de aanbieding

VEELGESTELDE VRAGEN

Zoek de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Gezondheidsverzekering voor dieren en SantéVet.

› Openen

HOE KAN IK WORDEN TERUGBETAALD?

Ontdek hoe u een terugbetaling kunt krijgen in 3 eenvoudige stappen.

› Details weergeven

Getuigenissen

Colette, baasje van Ivanhoe

Ivanhoe kreeg chemotherapie voor de behandeling van zijn tumor. Dankzij mijn formule Confort van SantéVet werden al mijn kos...

› Alle getuigenissen bekijken

Kattenverzekeringen België: SantéVet vergoedt uw dierenartskosten

SantéVet België biedt verschillende vormen van verzekeringen voor katten, om u 50% tot 90% van uw dierenartsuitgaven te vergoeden.

De verzekeringen voor katten van Santévet vergoeden de dierenartskosten bij ziekte, ongevallen en chirurgie.

Afhankelijk van de gekozen formule variëren de jaarlijkse terugbetalingsplafonds van 1100€ tot 2200€. Deze limieten worden elk jaar op de vervaldatum van uw contract vernieuwd.

Dankzij onze kattenverzekering heeft u toegang tot de beste diergeneeskundige zorgen en kunt u goed voor uw huisdier zorgen, zonder grote financiële zorgen.

De verzekeringsgaranties voor uw dier worden gedurende de hele levensduur van uw huisdier gehandhaafd, ongeacht zijn of haar leefti


De sterilisatie, castratie en inentingen terugbetaald dankzij uw kattenverzekering

Het steriliseren van poezen en castreren van katten is verplicht in België. Daarom bevatten alle formules van SantéVet een preventie-pakket om een deel van deze kosten terug te betalen.

Het preventie-pakket is een jaarlijks budget, dat gebruikt wordt voor de terugbetaling van preventieve zorgen (dit zijn de geplande zorgen bij de dierenarts). Bijvoorbeeld: inentingen, sterilisatie en castratie, antiparasitaire behandelingen (zoals ontwormingsmiddelen), enz.

Afhankelijk van uw formule kunt u tot 80 €/ jaar vergoed krijgen voor de preventieve kosten. Het bedrag van uw preventie-pakket wordt elk jaar op de vervaldatum van uw contract vernieuwd.


SantéVet: De Belgische leider in de zorgverzekering voor dieren

Santévet- marktleider in Frankrijk sinds 2003- is sinds 2015 in België aanwezig.

Santevet staat dicht bij de dierenartsen en kan dankzij dit netwerk een optimale zorg garanderen, rekening houdend met het ras en de leeftijd van uw kat. Zo kunnen wij u de beste tarieven voor de gezondheid van uw huisdier aanbieden.

SantéVet biedt diverse verzekeringen voor huisdieren, met verschillende vergoedingsplafonds (50% tot 90%). Vraag uw gratis gepersonaliseerde offerte aan via onze website of via telefoon met een van onze adviseurs (gratis nummer).


Mijn kattenverzekering bij SantéVet: de tevredenheid van onze klanten is onze eerste zorg

Bij SantéVet staan we dicht bij onze klanten en dat laten ze ons goed merken!

Klant van SantéVet zijn betekent ook genieten van vele kwaliteitsvolle diensten!

Dankzij uw gepersonaliseerde online klantenzone doet en volgt u uw terugbetalingsaanvragen direct online op! Het is eenvoudig, snel en veilig. U kunt daarnaast alle informatie over uw contract in uw SantéVet-klantenzone bekijken.

Welke verzekering u ook heeft gekozen, al onze klanten profiteren bovendien van de "SantéVet Emergency" dienst, een gratis eerste-hulpdienst voor huisdieren (7/7 en 24u/24u). Met SantéVet Emergency kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis een dierenarts bellen. U profiteert van zijn/haar advies om de eerste hulp aan uw huisdier te verlenen, of wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dierenkliniek.