Verzekering hond

FORMULES DIE AAN UW BEHOEFTEN ZIJN AANGEPAST

Vergoeding 
Jaarlijks plafond 
Jaarlijkse franchise 
Nieuw ! Vergoeding preventieve zorgen  
SantéVet EMERGENCY 
Light
50 %
1 100 €
20 €
20 €
Ingesloten
Confort
70 %
1 500 €
40 €
30 €
Ingesloten
Premium
90 %
2 200 €
60 €
80 €
Ingesloten

De wachttijden zijn vastgelegd om de goede gezondheid van uw huisdier te garanderen op het ogenblik van de inschrijving. Hieronder vindt u de wachttijden die gelden bij SantéVet: 15 dagen voor ongevallen, 60 dagen voor ziekte, 6 maanden voor een chirurgische ingreep als gevolg van een ziekte. De Vergoeding preventieve zorgen kan echter onmiddellijk na uw intekening worden gebruikt.

Verzeker uw huisdier vanaf 12,18 €

KLANTTEVREDENHEID

SPECIALE AANBIEDING PUPPY

Tot 40 € terugbetaling
op preventieve zorgen voor uw puppy.

› Profiteren van de aanbieding

VEELGESTELDE VRAGEN

Zoek de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Gezondheidsverzekering voor dieren en SantéVet.

› Openen

HOE KAN IK WORDEN TERUGBETAALD?

Ontdek hoe u een terugbetaling kunt krijgen in 3 eenvoudige stappen.

› Details weergeven

Getuigenissen

Lars, baasje van Taïga

Mijn Taïga is een teef van 9 jaar. Ik denk niet dat ze vandaag nog zou leven als ik SantéVet niet had gehad. Twee jaar geleden ontwikkelde ze schild...

› Alle getuigenissen bekijken

Hondenverzekering België: SantéVet vergoedt uw dierenartskosten

Uw hond is een volwaardig lid van uw gezin en u wilt hem de best mogelijke zorg geven. U wilt graag het beste en een goede gezondheid voor uw trouwe metgezel. Maar de kosten van een ziekte, een ongeluk, of gewoon een dierenartsbezoek kunnen erg hoog zijn.

Daarom biedt SantéVet België u een hondenverzekering! Deze dierenverzekering dekt tot 90% van de dierenartskosten van uw viervoeter.


Een aangepaste ziektekostenverzekering voor honden om hun ziektekosten vergoed te krijgen

Afhankelijk van het ras heeft elke hond aanleg voor bepaalde ziektes, aandoeningen of specifieke gezondheidsproblemen.

Labradors hebben bijvoorbeeld gevoelige ogen. Het dier kan een cataract oplopen dat progressief verlies van het zicht en zelfs blindheid kan veroorzaken. Bordercollies worden regelmatig het slachtoffer van een maagtorsie, een afwijking die echt een vitaal noodgeval is.

Een voedsel intolerantie of allergieën maken ook deel uit van de risico's die uw hond loopt. En chronische ziekten zijn al snel een zware financiële last.

Een ongeluk, een operatie of een routinebezoekje?

SantéVét biedt u een aangepaste hondenverzekering zodat u de dierenartskosten terugbetaald krijgt. Afhankelijk van de formule vergoeden wij 50 tot 90% van de dierenartskosten die u voor uw huisdier betaalt.


Gepersonaliseerde formules, speciaal aangepast aan de behoeften van uw hond

Ons doel is om u de beste hondenverzekering te bieden, voor de beste mogelijke prijs. Uw dierenartskosten zijn gedekt bij ongelukken, ziektes en operaties (consulten, onderzoeken, medicijnen en chirurgie). U kiest zelf het niveau van de terugbetaling van uw dierenartsrekeningen: 50%, 70% of 90%.

Om u de beste verzekering te bieden, houden we rekening met het ras en de leeftijd van uw hond. Daardoor kunnen we u de beste tarieven bieden zodat uw hond goed gezond blijft.

Afhankelijk van uw diersoort, zijn er bij SantéVet België meerdere formules verkrijgbaar. Vraag een offerte aan via onze website of ga in gesprek met een van onze adviseurs, zodat u de beste verzekering kunt kiezen.

Onze formules bieden terugbetaling van 50% tot 90% van de dierenartskosten bij ongelukken, ziektes en operaties. De vergoeding plafonds variëren van € 1100 tot € 2200, en worden op elke verloopdata van uw contract vernieuwd.


Mijn hondenverzekering bij SantéVet: hoe werkt het?

Uw hond heeft zijn poot verwond. U neemt hem mee naar de dierenarts van uw keuze.

De dierenarts vertelt u dat er een operatie nodig is om de poot van uw huisdier te genezen. Het bedrag van deze operatie loopt op tot € 1148,- Afhankelijk van de gekozen formule en dankzij uw maandelijkse contributie, krijgt u € 554,- tot € 973,- voor deze operatie terugbetaald.

Neem bij elk dierenartsbezoek een zorgformulier mee. Uw dierenarts vult het in en hierdoor kunt u op een eenvoudige manier de terugbetaling van uw geld vragen.
U kunt het zorgformulier van onze website, onder "Nuttige documenten", downloaden. Bij SantéVét worden uw zorgformulieren binnen 48 uur na ontvangst verwerkt. U ontvangt de terugbetaling via een bankoverschrijving op uw bankrekening.