Onze hond verzekering op maat van uw behoeften U bepaalt hoeveel van uw dierenartsrekening wordt terugbetaald: 50%, 70% of 90%.

Light
Behandeling 50 %
Jaarlijkse franchise 20 €
Jaarlijks maximum 2 000 €
Jaarlijks preventiepakket 20 €
SantéVet Emergency
Confort
Behandeling 70 %
Jaarlijkse franchise 40 €
Jaarlijks maximum 3 000 €
Jaarlijks preventiepakket 50 €
SantéVet Emergency
Premium
Behandeling 90 %
Jaarlijkse franchise 60 €
Jaarlijks maximum 5 000 €
Jaarlijks preventiepakket 80 €
SantéVet Emergency
Onze hond verzekering op maat van uw behoeften

De wachttijden worden vastgelegd om de goede gezondheid van uw huisdier te bevestigen op het moment dat u een polis afsluit.
Bij SantéVet zijn dit de wachttijden: 48 uur voor een ongeval, 45 dagen bij ziekte, 6 maanden voor een operatie na een ziekte evenals kosten die ontstaan bij het scheuren van de voorste kruisbanden.

U kunt gebruikmaken van het Preventiepakket onmiddellijk nadat u uw polis hebt afgesloten.

Wat wordt terugbetaald

> Wat niet wordt terugbetaald

Niet voorzienbare kosten

De verzekering betaalt u alle niet-voorzienbare dierenartskosten naar aanleiding van een ziekte of ongeval, binnen de grenzen van uw jaarlijks plafond en volgens het bedrag van uw formule.

Voorbeelden van niet-voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Raadplegingen
 • Chirurgische ingrepen
 • Echografie, scan, MRI
 • Verdovingen, ziekenhuisopnames
 • Alternatieve geneeskunde: osteopathie, acupunctuur, ...

Voorzienbare kosten

Preventieve medische zorgen te voorzien en noodzakelijk om uw huisdier gezond te houden. Voor deze kosten voorziet elke formule een Preventiepakket.

Voorbeelden van voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Vaccins
 • Antiparasitaire behandelingen
 • Ontwormingen
 • Sterilisatie
 • Checkup
 • Identificatie

Ontdek de terugbetalingen per formule voor onze hondenverzekering CONCRETE GEVALLEN met Locky, een jonge Jack Russel

Ontdek de terugbetalingen per formule

Locky, een jonge Jack Russell, en zijn verschillende behandelingen bij de dierenarts gedurende een jaar..

Bekijk de terugbetalingsvoorbeelden

Hoe werkt de hondenverzekering bij SantéVet?

Ontdek in minder dan een minuut hoe u uw dierenartskosten terugbetaald krijgt.

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

SantéVet: de leader in honden en katten gezondheidsverzekeringen in België

Aanwezig sinds 2015 in België, Santévet is de Franse leader in kattenverzekeringen sinds 2003

SantéVet staat dicht bij het veterinaire netwerk en biedt u optimale zorg aan. Wij houden rekening met het ras en de leeftijd van uw hond. Zo kunnen wij u de meest geschikte prijzen aanbieden voor de gezondheid van uw hond.

Uw trouwe viervoeter is een volwaardig gezinslid. U ziet hem graag en wenst hem goed verzekerd te zijn. U bent bekommerd om zijn gezondheid en wil het beste voor hem, zowel qua preventie als curatieve zorg. Daarom bieden wij 3 verschillende hondenverzekeringen met een laag eigen risico.
Vraag uw gratis en persoonlijke offerte aan via onze website of neem contact met onze diergezondheid adviseurs.

1 /

Hondenverzekering België: SantéVet vergoedt uw dierenartskosten

Uw hond is een volwaardig lid van uw gezin …

... en je wilt hem de best mogelijke zorg geven. U maakt zich zorgen over het welzijn en de gezondheid van uw loyale metgezel, maar de medische kosten van ziekte of ongeval, of gewoon een dierenarts consultatie, kunnen zeer hoog oplopen.

Daarom biedt SantéVet België een hondenverzekering aan! Onze hondenverzekering dekt tot 90% van de veterinaire kosten. Zo is uw trouwe viervoeter goed verzekerd.

Een aangepaste hondenverzekering om medische behandelingen te vergoeden

Afhankelijk van zijn ras heeft elke hond aanleg voor bepaalde ziekten, aandoeningen of gezondheidsproblemen.

De Labrador is bijvoorbeeld een hond die gevoelig is aan zijn ogen. Hij kan een cataract oplopen, wat tot progressief verlies van het gezichtsvermogen leidt en blindheid. Bordercollies kunnen daarentegen regelmatig het slachtoffer worden van een maagtorsie, een ongeval dat een levensbedreigende urgentie vormt.

Intoleranties of allergieën maken ook deel uit van de risico's die uw hond kan lopen. Chronische ziekten kunnen ook snel een zware financiële last worden.

Gepersonaliseerde formules aangepast aan de behoeften van uw hond

Ons doel is om u de beste hondenverzekering te bieden tegen de beste prijs.

Uw dierenartskosten zijn gedekt bij ongevallen, ziekten en operaties (consultaties, onderzoeken, medicatie, operaties...). U kiest zelf het vergoedingspercentage van uw dierenartskosten: 50%, 70% of 90%.

Om een optimale zorg te kunnen bieden, houden wij rekening met het ras en de leeftijd van uw hond. Hierdoor garanderen wij een stabiele premie per maand voor de gezondheid van uw hond.

Om een verzekering af te sluiten, kies uw formule na het aanvragen van een offerte op onze website, of bij een van onze adviseurs.

Onze formules bieden een vergoeding van 50% tot 90% van de dierenartskosten bij ongevallen, ziekten en operaties. De vergoeding plafonds variëren van € 2000 tot € 5000 per jaar, en worden op de verjaardagsdatum van uw contract vernieuwd.

Mijn hondenverzekering bij SantéVet: hoe werkt het?

Heeft uw hond zijn poot verwond?
U gaat ermee naar de dierenarts van uw keuze.

De dierenarts kondigt aan dat een operatie nodig is om de poot van uw huisdier te behandelen. Het bedrag van deze chirurgische ingreep is € 1.148, -. Afhankelijk van de gekozen formule en dankzij uw maandelijkse bijdrage, krijgt u voor deze ingreep een vergoeding van € 554 tot € 973.

Neem bij elk dierenarts bezoek ons aangifteformulier mee. Voeg na voltooiing door uw dierenarts de gedetailleerde factuur van uw bezoek toe. Deze twee documenten zijn verplicht om vergoed te worden. U kunt uw aangifteformulier downloaden via de rubriek "Nuttige documenten" op onze website. Bij SantéVet worden uw terugbetalingsaanvragen binnen 48 uur na ontvangst verwerkt. U zal uw terugbetaling ontvangen via overschrijving op uw bankrekening.

100% van onze klanten zijn tevreden!