Onze hond verzekeringsformules op maat van uw behoeften U bepaalt hoeveel van uw dierenartsrekening wordt terugbetaald: 50%, 70% of 90%.

Light
Behandeling 50 %
Jaarlijkse franchise 20 €
Jaarlijks maximum 1 100 €
Jaarlijks preventiepakket 20 €
SantéVet Emergency
Confort
Behandeling 70 %
Jaarlijkse franchise 40 €
Jaarlijks maximum 1 500 €
Jaarlijks preventiepakket 30 €
SantéVet Emergency
Premium
Behandeling 90 %
Jaarlijkse franchise 60 €
Jaarlijks maximum 2 200 €
Jaarlijks preventiepakket 80 €
SantéVet Emergency
Onze hond verzekeringsformules op maat van uw behoeften

De wachttijden worden vastgelegd om de goede gezondheid van uw huisdier te bevestigen op het moment dat u een polis afsluit. Bij SantéVet zijn dit de wachttijden: 15 dagen voor een ongeval, 60 dagen voor ziekte, 6 maanden voor een chirurgische ingreep na een ziekte.

U kunt gebruikmaken van het Preventiepakket onmiddellijk nadat u uw polis hebt afgesloten.

Wat wordt terugbetaald

> Wat niet wordt terugbetaald

Voorzienbare kosten

De verzekering betaalt u alle niet-voorzienbare dierenartskosten naar aanleiding van een ziekte of ongeval, binnen de grenzen van uw jaarlijks plafond en volgens het bedrag van uw formule.

Voorbeelden van niet-voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Raadplegingen
 • Chirurgische ingrepen
 • Echografie, scan, MRI
 • Verdovingen, ziekenhuisopnames
 • Alternatieve geneeskunde: osteopathie, acupunctuur, ...

Niet-voorzienbare kosten

Preventieve medische zorgen te voorzien en noodzakelijk om uw huisdier gezond te houden. Voor deze kosten voorziet elke formule een Preventiepakket.

Voorbeelden van voorzienbare zorgen die wordt terugbetaald:

 • Vaccins
 • Antiparasitaire behandelingen
 • Ontwormingen
 • Sterilisatie
 • Checkup
 • Identificatie

Ontdek de terugbetalingen per formule CONCRETE GEVALLEN met Locky, een jonge Jack Russel

Ontdek de terugbetalingen per formule

Locky, een jonge Jack Russell, en zijn verschillende behandelingen bij de dierenarts gedurende een jaar..

Bekijk de terugbetalingsvoorbeelden

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

Ontdek in minder dan een minuut hoe u uw dierenartskosten terugbetaald krijgt.

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

SantéVet: de nummer één in gezondheidsverzekeringen voor huisdieren

Uw huisdier is een volwaardig gezinslid. U ziet het graag en wil dat het gelukkig en gezond is. U bent bekommerd om zijn goede gezondheid en u wil het beste voor hem, zowel qua preventie als qua curatieve zorg.

1 /

Een dierenverzekering gericht op preventie

Preventie staat centraal in de diergeneeskunde.

Muggen, teken of vlooien kunnen ernstige ziekten overdragen op honden of katten: zou u het risico nemen dat uw prachtig huisdier hartworm of leishmaniose oploopt, als u weet dat er preventieve behandelingen bestaan en een sterke profylactische rol spelen?

Vandaag de dag is SantéVet de enige verzekeraar die in verschillende van zijn dierenverzekeringen een pakket aanbiedt voor preventieve diergeneeskundige zorg zoals antiparasitaire behandelingen, ontwormingen, sterilisatie... Het beschermen van de gezondheid van uw huisdier betekent voor ons dat we u formules aanbieden op maat van uw behoeften en uw budget.

Dekking van de gezondheidskosten

Een wonde, een vergifting, een infectie, artrose, neurologische aandoeningen, ...?

Uw hond, uw kat, uw knaagdier kan ziek worden en moet dan dringend naar een dierenartspraktijk worden gebracht. Behalve als uw huisdier lijdt aan een chronische aandoening die een levenslange behandeling vergt. Sommige behandelingen maken gebruik van de nieuwste technologieën en zijn extreem duur. Maar eigenlijk zou u nooit de nodige zorg om financiële redenen mogen opgeven.

Als marktleider in dierenverzekeringen wil SantéVet u toegang geven tot de beste diergeneeskundige zorg. U kan rekenen op een volledige dierengezondheidsverzekering, op maat van uw behoeften en vooral van die van uw harige of gevederde huisdieren, die tot 100% van de dierenartskosten van uw hond, uw kat, uw nieuw gezelschapsdier kan terugbetalen.

Een progressieve ziekteverzekering, met formules voor elk dier.

Omdat niet alle katten- en hondenrassen vergelijkbaar zijn ...

Omdat de verwachtingen voor een knaagdier niet dezelfde zijn als voor een kat of een hond, houden we in onze tarieven rekening met verschillende situaties om u een ziekteverzekering met een optimale dekking aan te bieden. Of uw hond nu een Duitse herder is, een Australische herder of een labrador, uw kat is een kartuizer is, een Maine Coon of een Pers, u betaalt uw dierenverzekering tegen het beste tarief.

Wij bieden ook gezondheidsverzekeringen voor nieuwe gezelschapsdieren zoals konijnen, fretten, cavia's en papegaaien, aangezien ze met steeds meer bij de mensen thuis verblijven. Om u te helpen de beste verzekeringsformule te kiezen, staan onze diergezondheidsadviseurs klaar om u te begeleiden bij de keuze van een ziekteverzekering die de specifieke behoeften van uw dier dekt.

Een verzekeraar die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is

Maak gebruik van tal van gratis diensten ...

Klant worden bij SantéVet betekent ook gebruikmaken van tal van gratis diensten zoals SantéVet Assistance 24 uur per dag, 7 dagen per week als uw gebruikelijke dierenarts niet beschikbaar is en de SantéVet-app om uw terugbetalingen op elk moment te kunnen volgen.

Als u meer informatie over onze tarieven en onze ziekteverzekeringspolissen wil, kunt u in amper 2 minuten een gratis online offerte aanvragen. Een van onze diergezondheidsadviseurs zal dan contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

91% van onze klanten zijn tevreden!

> Lees de 23 andere reviews