De 8 voordelen van SantéVet

Een dekking tot 90%

Preventieve zorg
in alle formules

Dezelfde garanties levenslang

Een correct tarief

Een gepersonaliseerde klantenzone

Terugbetaling binnen 48 uur

Een vlotte registratie

Dierengezondsheidsadviseurs
tot uw dienst

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

Ontdek in minder dan een minuut hoe u uw dierenartskosten terugbetaald krijgt.

Hoe werkt de verzekering bij SantéVet?

SantéVet: de nummer 1 van de dierenverzekering

Jouw huisdier is een volwaardig lid van het gezin. U houdt van hem en wil hem graag vrolijk, gelukkig en in topvorm zien. Zijn goede gezondheid ligt u nauw aan het hart en u wilt hem het beste geven, zowel op gebied van preventie als wat genezende zorgverlening betreft. Dat is mogelijk door een SantéVet dierenverzekering af te sluiten.

De gezondheidskosten worden door de dierenverzekering opgevangen

Een verwonding, een vergiftiging, een infectie, artrose, zenuwstoornissen... Uw hond of uw kat kan plots ziek worden en daarom kan het nodig zijn om uw huisdier heel dringend naar een dierenartspraktijk te brengen. Tenzij hij aan een chronische aandoening lijdt, die levenslang moet worden behandeld. Sommige vormen van zorgverlening doen beroep op spitstechnologie en kunnen heel duur uitvallen. Maar eigenlijk zou u nooit moeten afzien om de nodige medische zorgen te verstrekken voor zijn gezondheidstoestand omwille van geldproblemen. De missie van Santévet,
leader op gebied van dierenverzekeringen, is ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot de beste veterinaire zorgen. U geniet van een volledige dierenverzekering, aangepast aan uw behoeften en vooral aan die van uw trouwe metgezellen, waarbij u een terugbetaling tot 90% van de veterinaire kosten voor uw hond of uw kat kunt krijgen met een klein per jaar eigen risico.

Een dierenverzekering gericht op preventie

Preventie is cruciaal voor diergeneeskunde. Muggen, teken en vlooien kunnen ernstige ziektes op honden of katten overdragen: neemt u het risico om uw geliefde huisdier dirofilariose of leishmaniose te zien opdoen, terwijl er preventieve behandelingen bestaan die een sterke profylactische rol spelen?
Op vandaag is SantéVet de enige verzekeraar die in al haar dierenverzekeringscontracten een budget voorstelt voor preventieve veterinaire zorgen zoals parasietenbestrijdingsmiddelen, wormbestrijdingsmiddelen, sterilisatie... De gezondheid van uw huisdier beschermen betekent voor ons om u formules voor te stellen die aan zijn behoeften en aan uw budget zijn aangepast.

Een evolutieve mutualiteit, formules voor elk dier

Omdat niet alle katten- en honden rassen gelijk zijn, en omdat de medische zorgen voor een katachtige niet dezelfde zijn als voor een hond, houden onze tarieven rekening met de diversiteit van de situaties om u een dierenverzekering (een soort mutualiteit voor uw huisdier) voor te stellen die een optimale dekking verzekert. Of u nu een Duitse herder, een Australische herder of een labrador als hond hebt, of een chartreux, een Maine coon of een Pers als kat hebt, u betaalt uw dierenverzekering aan het beste tarief. Hoe minder gevoelig je huisdier is, hoe lager de premie.
Om u zo goed mogelijk te begeleiden in de keuze van uw formule voordat uw een dierenverzekering afsluit, staan onze dierengezondheidsadviseurs voor u klaar om u te begeleiden naar een dierenverzekering die op uw huisdier en zijn specifieke behoeften is afgestemd en deze dekt.

Een verzekeraar die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar is

Klant worden bij SantéVet betekent ook genieten van talloze gratis diensten, zoals telefonische bijstand van SantéVet voor dringende gevallen 24u/7d wanneer uw eigen dierenarts niet beschikbaar is, en de app van SantéVet om uw terugbetalingen op elk moment te versturen en op te volgen. Vraag online een gratis offerte aan in amper 2 minuten voor meer info over onze tarieven en onze verzekeringscontracten (type mutualiteit voor dieren). Een van onze dierengezondheidsadviseurs zal met u contact opnemen om al uw vragen te beantwoorden.
De term "mutualiteit" betekent oorspronkelijk een privaatrechtelijke rechtspersoon, zonder winstoogmerk, die valt onder de Code van de mutualiteit. SantéVet beantwoordt niet aan deze criteria. Toch is het woord "mutualiteit" in de spreektaal opgenomen, met name om te verwijzen naar contracten voor volledige dekking van de gezondheid. Wij gebruiken de term in deze algemeen aanvaarde zin, om onze aanbiedingen begrijpelijker te maken. Dankzij onze verzekeringscontracten kunt u genieten van een terugbetaling van alle medische kosten of van een deel van de veterinaire kosten voor uw huisdier.

100% van onze klanten zijn tevreden!