Wie zijn wij?

Sinds de oprichting in 2003 is SantéVet de leider op het vlak dierengezondheidsverzekeringen in Frankrijk.

SantéVet, het merk van de groep La Compagnie des Animaux, is specialist in gezondheidsverzekeringen voor honden, kat en NAC en werkt zoals een ziekteverzekering voor mensen die door de dierenartskosten terugbetaalt. Het bedrijf wil zoveel mogelijk eigenaren van huisdieren toegang geven tot de beste diergeneeskundige zorg.

In België biedt SantéVet sinds 2015 omniumformules voor hondenverzekeringen en kattenverzekeringen aan, waardoor tot 90% van de dierenartskosten terugbetaald kunnen worden bij ziekte, ongeval en chirurgische ingrepen. Er is ook een preventiepakket opgenomen in elke formule en valt onder de terugbetaling van de voorzienbare door de dierenartsen geplande kosten : vaccins, ontwormingen, sterilisatie, checkups, ...

 Wie zijn wij?
meer dan 280.000eigenaars stelden reeds hun vertrouwen in SantéVet
94%van onze klanten bevelen ons aan
Santévet biedt
als een echte partner van de veterinaire sector
specifieke verzekeringsformules aan om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de zorg- en gezondheidsbehoeften van huisdieren.
90%van de dierenartsen stellen hun vertrouwen in ons omwille van onze ernst, onze professionaliteit en onze betrokkenheid.
meer dan 150medewerkers ten dienste van onze klanten
SantéVet is gevestigd in Lyon,
met al zijn 150 medewerkers.
iso-89001 SantéVet is sinds 2006 ISO 9001 gecertificeerd, waardoor onze klanten gebruik kunnen maken van een kwalitatief hoogstaande service.
Onze klantendienst staat klaar om al uw vragen onmiddellijk direct te beantwoorden per telefoon en per e-mail..